Nå kan du søke LTK2!

Publisert av Astrid-Therese Theisen 11.11.2019
Coverbilde for artikkel

Hva er LTK2?

LTK2 (ledertreningskurs 2) er et ledertreningskurs på meget høyt nivå. Kurset går over en helg og inneholder skoleringer på toppnivå, utfordringer du kommer til å vokse på, spennende innledere og kursholdere og sene kvelder.

LTK2 er for deg som har fullført LTK1 eller har tilsvarende kunnskap og erfaring. Kurset er for deg som er aktiv i KrFU, har verv på et høyt nivå (sentralstyremedlem, fylkesleder el), er ambisiøs og hardtarbeidende og fortsatt har tenkt å legge ned arbeid i organisasjonen. Men viktigst av alt: dette kurset er for deg som er idealist og vil gjøre verden til et bedre sted!

Hvor og når?

Kurset vil foregå i Oslo-området fra 31. januar til 2. februar 2020, og det er bare å holde av helgen først som sist! Ytterligere praktisk informasjon vil du få tilsendt dersom du får plass på kurset.

Hvordan søker jeg?

For å søke LTK2 må du sende en kortfattet søknad (maks en halv side) som inneholder din motivasjon for å søke og hvorfor akkurat DU bør få plass. I tillegg må du legge ved CV og et svar på denne oppgaven (maks en side):

KrF er i regjering for første gang siden 2005. Finn og begrunn en sak du mener KrFU bør profilere seg på og bygge eierskap til frem mot stortingsvalget i 2021. Skisser kort hvordan et lokallag eller fylkeslag kan skape synlighet og engasjement rundt denne saken.

Søknad, CV og oppgave sendes til krfu@krfu.no, og spørsmål kan rettes til fungerende generalsekretær, Astrid-Therese Theisen, på ath@krf.no .


Søknadsfrist 1. desember 2019

Vi gleder oss til å høre fra deg!