Nå kan du søke LTK2!

Publisert av Astrid-Therese Theisen 11.11.2019

Hva er LTK2?

LTK2 (ledertreningskurs 2) er et ledertreningskurs på meget høyt nivå. Kurset går over en helg og inneholder skoleringer på toppnivå, utfordringer du kommer til å vokse på, spennende innledere og kursholdere og sene kvelder.

LTK2 er for deg som har fullført LTK1 eller har tilsvarende kunnskap og erfaring. Kurset er for deg som er aktiv i KrFU, har verv på et høyt nivå (sentralstyremedlem, fylkesleder el), er ambisiøs og hardtarbeidende og fortsatt har tenkt å legge ned arbeid i organisasjonen. Men viktigst av alt: dette kurset er for deg som er idealist og vil gjøre verden til et bedre sted!

Hvor og når?

Kurset vil foregå i Oslo-området fra 31. januar til 2. februar 2020, og det er bare å holde av helgen først som sist! Ytterligere praktisk informasjon vil du få tilsendt dersom du får plass på kurset.

Hvordan søker jeg?

For å søke LTK2 må du sende en kortfattet søknad (maks en halv side) som inneholder din motivasjon for å søke og hvorfor akkurat DU bør få plass. I tillegg må du legge ved CV og et svar på denne oppgaven (maks en side):

KrF er i regjering for første gang siden 2005. Finn og begrunn en sak du mener KrFU bør profilere seg på og bygge eierskap til frem mot stortingsvalget i 2021. Skisser kort hvordan et lokallag eller fylkeslag kan skape synlighet og engasjement rundt denne saken.

Søknad, CV og oppgave sendes til krfu@krfu.no, og spørsmål kan rettes til fungerende generalsekretær, Astrid-Therese Theisen, på ath@krf.no .


Søknadsfrist 1. desember 2019

Vi gleder oss til å høre fra deg!