Nå kan du søke LTK 2!

Publisert av Henrik Peder Govertsen 23.11.2021
Coverbilde for artikkel

KrFU ønsker nye søkere velkommen til å søke LTK2!

Hva er LTK2?

LTK2 (ledertreningskurs 2) er et ledertreningskurs på meget høyt nivå. Kurset går over en helg og inneholder skoleringer på toppnivå, utfordringer du kommer til å vokse på, spennende gjester og sene kvelder.

LTK2 er for deg som har fullført LTK1 eller har tilsvarende kunnskap og erfaring. Kurset er for deg som er aktiv i KrFU, har verv på et høyt nivå (sentralstyremedlem, fylkesleder el), er ambisiøs og hardtarbeidende og fortsatt har tenkt å legge ned arbeid i organisasjonen. Men viktigst av alt: dette kurset er for deg som er idealist og vil gjøre verden til et bedre sted!

Hvor og når?

Kurset vil foregå i Oslo-området fra 11. – 13. februar 2022. Ytterligere praktisk informasjon vil du få tilsendt dersom du får plass på kurset.

Hvordan søker jeg?

For å søke på Ledertreningskurs 2 må du besvare to oppgaver.

Oppgave 1

KrF er i opposisjon etter å ha sittet i regjering de siste årene. Finn og begrunn en sak du mener KrFU bør profilere seg på og bygge eierskap til for å løfte partiet igjen. Skisser kort hvordan et lokallag eller fylkeslag kan skape synlighet og engasjement rundt denne saken.

Maks en A4-side

Oppgave 2

Styret du har ansvar for beslutter å arrangere et arrangement og styremedlemmet Alex sier ja til å være ansvarlig for arrangementet. Etter en stund ligger dere langt bak skjema ut ifra fremdriftsplanen dere vedtok. Når du spør, bortforklarer Alex med flere forskjellige grunner. Hva gjør du for å få Alex til å følge opp oppgavene sine? Hva gjør du for å sørge for at planleggingen av arrangementet drives fremover?

Maks en A4-side

I tillegg må du legge ved CV og skrive kort om hvorfor du er motivert til å delta, og om din erfaring og motivasjon for videre arbeid i KrF og KrFU.

Søknad, CV og oppgave sendes til politisk rådgiver, Jona Lie på jli@krf.no.

Ta gjerne kontakt hvis dere lurer på noe!


Søknadsfrist 13. desember 2021

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Med vennlig hilsen,
Ledertrioen
Tore Storehaug, Astrid-Therese Theisen og Jarle Aarbekke Tollaksen