Jona Lie blir ny generalsekretær i KrFU

Publisert av Hedvig Halgunset 20.06.2022
Coverbilde for artikkel

Landsstyret vedtok lørdag 18.juni å ansette Jona Lie (21) som ny generalsekretær i KrFU. Jona er på nåværende tidspunkt ansatt som politisk rådgiver i KrFU, i tillegg til at hun er tidligere sentralstyremedlem og fylkesleder i Agder KrFU. Lie er bystyrerepresentant og gruppeleder for KrF i Lillesand bystyre. Hun studerer Økonomi og administrasjon ved Universitetet i Agder.

Avtroppende generalsekretær er storfornøyd med ansettelsen.

- Selv om det er vemodig å gi seg i en jobb man digger, er det en glede å kunne gi stafettpinnen videre til en så dyktig og kompetent etterfølger. Organisasjonen er heldig som vil få Jona på laget i ny rolle, sier Hedvig Halgunset, avtroppende generalsekretær.

Leder i KrFU, Hadle Rasmus Bjuland gleder seg veldig til å få ny generalsekretær på plass.  

- Jeg har kjent Jona siden hun kom inn i mitt fylkesstyre i Agder KrFU. Hun har imponert meg siden dag en. Derfor er det veldig gledelig å få henne inn i denne rollen.

Jona gleder seg til å starte i ny jobb.

- Organisasjonen har hatt en helt sprø medlemsøkning på 25% siden januar. Dette vil jeg være med på videre! Nå rettes blikket inn mot valgkampen 2023. Jeg er gleder meg til å ta fatt på oppgavene i en viktig tid for partiet.

Jona begynner som generalsekretær 12.august.