Kristendemokratisk samling i Helsinki

Publisert av Hilde Alice Skåra Gunvaldsen 28.09.2022
Coverbilde for artikkel

Moi,

helgen 16.-18.september var fem stykker fra KrFU på nordisk kristendemokratisk samling i Helsinki, Finland. Sammen med delegater fra Kristendemokratisk ungdom i Sverige og Finland satte vi fokus på viktige temaer innen bærekraftig utvikling, klima og miljø og økonomi.

Vårt samarbeid med KDU Sverige og KDU Nouret forener ideen om at felles fokus på viktige områder skaper godt samarbeid mellom de nordiske landene. Vårt mål med reisen er å bidra med å styrke kristendemokratiet sin posisjon i Norden.

Under seminaret deltok Hilde i panelsamtale om ideologiske perspektiver på bærekraft. Det var én fra hvert land som deltok med sine perspektiver og tanker. Det var veldig interessant og lærerikt. Til tross for mye politisk og faglig input fikk vi også tid til mye god mat og hygge.

Vi håper denne turen markerer en ny periode for kristendemokratisk og nordisk samarbeid og vi gleder oss til fortsettelsen. 

Med vennlig hilsen,

Eline, Sigurd, Erik, Fredrik og Hilde Alice.